Bankett szék, konferencia bútor? Tippek és minőségi darabok Önre szabva

Dublino öbölház rendezvényközpont Blog

Bankett székeket keres esküvőre? Előadóterem berendezésén fáradozik? Azon töpreng, melyik konferencia bútor lenne kellően reprezentatív? Mennyire lesz könnyen szállítható, mozgatható, tárolható és tisztítható? Ha hasonló kérdésekre keresi a választ, jó helyen jár.

A Dublinonál jól tudjuk, hogy a tökéletes bútorok kiválasztása felelősségteljes feladat, hiszen ezen berendezések hosszú távú befektetések. Számos kulturális- és közintézményt, vendéglátóipari egységet és sokféle rendezvényt láttunk már el bankett székkel, konferenciabútorral, így mind az Ön, mind pedig leendő vendégei igényeit jól ismerjük. Széleskörű tapasztalataink hasznos segítséget nyújthatnak a jó választáshoz.

A bankett szék és a konferencia bútor stílusát, minőségét, kezelhetőségét és esetleges extra tulajdonságait a felhasználás helye és módja alapján kell megválasztani.

 

Magyar Nagykövetség - Bécs

Magyar Nagykövetség – Bécs

Előkelő helyszínekre, dísztermekbe, műemléki hangulatú belső terek bebútorozására az elegáns bankett szék kitűnő választás. Jó példa erre Magyarország bécsi nagykövetségének nagyterme, melynek aranyozott mintázatú, világos falfelületeihez a fémvázas, bordó, kárpitozott bankett székek illenek, ellenben a Wellness Hotel Caramell Bükfürdő konferenciatermének határozott vonalú, világos székei a terem modern stílusát emelik ki.

 

Wellness Hotel Caramell - Bükfürdő

Wellness Hotel Caramell –
BükfürdőAz egyszerű, könnyen kezelhető megoldásokat igénylő oktatási- és közintézmények, előadótermek esetében a semleges megjelenésű, praktikus darabok jelentik a legjobb választást. Ilyen székek sorakoznak többek között a tiszakécskei Barack Hotel konferenciatermében is.
 
 
 
 

Mire figyeljünk bankett szék és konferencia bútor kiválasztásánál?

 

Kényelem: Nem könnyű hosszú órákat eltölteni egy kényelmetlen széken, ellenben a kényelmes ülés már önmagában jó hangulatot teremthet.

Megjelenés: Még az egyszerű daraboknál is fontos, hogy az adott bútor harmonizáljon környezetével és képezze annak szerves részét.

Kezelhetőség: A helytakarékosság és mozgathatóság szintén lényeges, hiszen számtalanszor kerül sor a konferencia bútor átmozgatásra, a bankett széksorok átrendezésre, szállítására, így a rakásolhatóság egyes esetekben elengedhetetlen. Tisztítási szempontból a levehető ülőfelület az előnyös, valamint esetenként a tűzállóság sem elhanyagolható.

Nálunk Ön dönti el, hogy erős acélvázas, vagy könnyű alumíniumszerkezetes székeket igényel-e, és a kárpitozást is az elképzeléseihez szabjuk. Gondolja át, hogy mit szeretne, válassza ki a megfelelő típust, vázat és kárpitot, mi pedig legyártjuk az Ön egyedi igényeire szabva a minőségi bankett szék, vagy konferencia bútor rendelését.

Megnézem a bankett szék és konferencia bútor kínálatot!