Fa székek és fotelek téli ajánlatunkban – Ha minőségre és eleganciára vágyik

A fa székek mindig is alapvető bútorok voltak, sőt száz éve másféle széket el sem lehetett képzelni. A fa könnyen elérhető anyag, jól megmunkálható és megfelelő kezelés mellett roppant időtálló is. A fából készült bútorok és egyéb használati- és dísztárgyak természetességet, melegséget sugároznak. Valószínűleg ezért kedvelik őket oly sokan.

Hol mutatnak jól a fa székek?

Egy fa szék mindenhol jól mutat. Azért jelenthetjük ki ezt magabiztosan, mert a fa szék vázának felületkezelésével szinte bármilyen hatást el lehet érni. Festhetjük matt feketére, csillogó fehérre vagy ezüstszínre is. A fa szék alakja is nagyon változatos lehet. Állhat egyszerű, szögletes és egyenes vonalú elemekből, de hajlított, hengeres darabokból is összerakható, valamint kitűnően faragható bármilyen mintázatúra.

A jó faanyag, ahogy a minőségi bőr is, mindig megbecsülésnek örvend és igényességet mutat. Még a legegyszerűbb fa szék is nyújthat elegáns hatást megfelelő környezetbe helyezve.

Ha a klasszikus fa szék színeiben gondolkodunk, tehát csak a barna különböző árnyalatival számolunk, akkor is elmondhatjuk, hogy egy fa szék a minimalista stílustól kezdve a modern vonalvezetésen keresztül a barokkos cifraságig, minden közegben jól érvényesülhet. A Dublino fa szék kínálata is elég széles ahhoz, hogy bármilyen stílusú, bármilyen hangulatú belső térbe kiváló megoldást nyújthasson.

A fa székek jól kombinálhatók más bútorokkal. Fémvázas asztalokhoz éppúgy kitűnő darabokat lehet találni, mint műanyag bútorok vagy szintén fából készült tárgyak mellé. Beilleszthetők éttermek vendégterébe, hotelek ülőbútoraiként is kiválóak, valamint rendezvények, bankettek, esküvők résztvevői számára is kényelmet biztosíthatnak. A fa bárszékek a legtöbb pult mellett kifejezetten jól mutatnak. Ha a berendezni kívánt helyiség vagy helyszín alapvetően természetes anyagokból épül föl, mint amilyen a kő, a tégla, jelentős mennyiségű dísznövény, mást nehéz is elképzelni, mint fa székek sorát.

A Dublino fa székek és fotelek bükkfából és tölgyfából készülnek. E két alapanyag masszív és tömör, ugyanakkor rugalmas, ezért kitűnő bútorok készítésére.

A bükkfát faanyagának esztétikája miatt különösen szeretik, hiszen alig látható mintázata visszafogott, neutrális bútorok gyártását teszi lehetővé. Egy fokkal kevésbé kemény faanyag, mint a tölgy, azonban kitűnő fény és hőállósággal bír. Tölgyből kétfélét használ a bútoripar, ezek a vörös tölgy és fehér tölgy. A fehér tölgy világosabb, ám mintázata erősebb rajzolatú, mint a sötétebb színű vörös tölgyé. A bútoriparban használt faanyagok közül a tölgy tömörsége a legnagyobb. Mindkét faanyag lakkozható, pácolható és festhető, ám natúr állapotukban is roppant igényes és esztétikus megjelenéssel bírnak. A Dublino fa székek és fotelek natúr fából valamint lakkozott vagy festett vázzal is kaphatók.

vagy