,

Miért válasszunk fémvázas bútort vendéglátóhelyünkre?

Great Club Bratislava Dublino

Általános megegyezés szerint akár a lakásunkról, akár egy vendéglátóhelyről van szó, a fából készült bútorok képviselik a klasszikus, elegáns vonalat, a fémből készült bútorok pedig a modern, trendi design megtestesítői. Persze az éremnek itt is két oldala van: egy fémvázas bútor is lehet konzervatív formavilágú, ráadásul a ráhúzott szövet anyagától és színétől függően akár egy klasszikus vonalat képviselő étteremhez is tökéletesen illeszkedhetnek a fémvázas székek, asztalok.

Great Club Bratislava Dublino

Alább összegyűjtöttünk néhány érvet, hogy függetlenül attól, milyen stílusú éttermünk, kávézónk, hotelünk, vagy bármilyen egyéb vendéglátóhelyünk van, miért érdemes fémvázas bútorokat választanunk a berendezéséhez.

  1. A fémvázas bútor tartós 

A fém sokkal tartósabb, mint más, beltéri bútoroknál használt anyagok (fa, műanyag, szövet stb.), ezért az ilyen székek és asztalok megfelelő ápolással és karbantartással még óriási igénybevétel mellett is az örökkévalóságig szolgálnak minket.

  1. A fémvázas szék sokoldalú és trendi 

A fém könnyen megmunkálható, ezért a bútorok formavilágának csak a képzelet szab határt. Ezért, ahogy a bevezetőben is említettük, szinte mindenhez tudnak illeszkedni a fém bútorok. A Dublino exkluzív beltéri kínálatában is megtalálhatóak hipermodern “űrbisztrók” és szalonok szivarszobáiba való fémvázas székek egyaránt.

  1. A fém biztonságos 

Nem kell ecsetelnünk, hogy egy sajnálatos tűz- vagy vízkár esetén melyik bútor fog inkább túlélni: a fa vagy a fém? Különösen fontos lehet ez a szempont olyan intézmények esetében, mint az iskolák, közösségi terek, konyhák és nagy alapterületű vállalati étkezők. A fémvázas bútorokra általában jellemző könnyű mozgathatóság is olyan tulajdonság, amit vásárláskor érdemes megfontolni.

  1. A fém bútor környezetbarát

Bizony, erre talán kevesen gondolnak, de a fém bútorok környezetbarátak, hiszen az alapanyagból nem keletkeznek felesleges, eldobandó elemek (ami például a fa megmunkálásakor óhatatlanul előfordul), és nem kell hozzájuk ragasztó vagy bármilyen egyéb vegyszer sem.

  1. A fém bútor minden szempontból “állatbarát”

Egyrészt sem belülről nem tesznek benne kárt (poloska, szú és bármilyen egyéb, az emberre és az anyagra egyaránt veszélyes kártevőkre gondolunk), másrészt kívülről sem tudnak ártani neki (például kutyafogak, vagy macskakarmok) négy-, hat- és nyolclábú barátaink.

Felkeltettük az érdeklődését? Nézzen körül legújabb beltéri design bútoraink között, vagy kérjen ajánlatot most!