Miként teheti otthonossá a bútorok megválasztásával szállodai szobáit?

Szállodai szoba Dublino bútorokkal berendezve

A nyár közeledtével beindul a turistaszezon, így fokozottan előtérbe kerül a szállodai szobák berendezésének kérdése. A tökéletes szállodabútor megválasztásakor számos aspektust kell mérlegelni, hogy vendégeink kényelmét és az otthonosság érzetét éppúgy biztosítani tudjuk, mint a szálloda imázsának hangsúlyozását, miközben a költséghatékonysági szempontok sem elhanyagolhatóak.

Miért fontos, hogy a szállodai szoba otthonos legyen?

Vendégeink különböző módokon keresnek szállást utazásaik alkalmával. Van, akinek az első az exkluzív élmény és a full service ellátás, míg mások inkább az ár-érték arányt veszik alapul a döntés során, megint mások elhelyezkedés alapján választanak. Egy azonban biztos: a szálloda a vendégek átmeneti otthonaként működik az alatt a pár nap alatt, amíg nálunk tartózkodnak, így az otthonosság érzése minden esetben kiemelkedő fontosságú.

A szállodai szoba nem pusztán az alvás helyszíneként szolgál, ott zajlanak az esti kedélyes beszélgetések, az éjszakába nyúló nevetések, valamint a reggeli készülődés, vagy éppen a délutáni pihenés is. Ezért fontos, hogy a szállodai szoba bútorzata teret adjon ezekhez a tevékenységekhez. A szoba egyik sarkában, legyen bármekkora is a helyiség, különítsünk el egy részt, ami „lounge-ként” funkcionálhat: ide mindenképpen kerüljön egy asztal és egy-két kényelmes szék.

Hogyan tud hatni a szállodabútor a szoba stílusára?

A bútorelemek kiválasztása meghatározhatja a szoba funkcióit, de a megfelelő bútorokkal a szoba stílusát és hangulatát is alakíthatjuk.

Az ideális szállodabútor jellegzetessége az időtállóság és a sokoldalúság. A Dublino vendéglátipari használathoz kialakított székei mindkét szempontnak megfelelnek. A kínálatunkban széles termékválasztékban elérhető, igényes kidolgozású beltéri designer modellek kiváló minőségüknek és fémvázas kivitelezésünek köszönhetően kiállják az idő próbáját, így hosszú távon is megbízható megoldást nyújtanak a szállodai szoba berendezéséhez. Vegyük például a DL MOON modellünket: itt a vendégek kényelméről a puha kárpitos ülőrész és a karfás kivitel gondoskodik, a színválasztástól függően pedig a MOON székek több lakberendezési stílus irányvonalait is képesek kiemelni és hangsúlyozni.

Melyik DL MOON széket válasszuk?

A sötétkék modell tökéletesen illik a minimalista szobákba. Színe kevéssé uralkodó, ám a fekete-fehér kettősségéből vagy a monokróm szobákból üdítően kiemelkedik. Komoly, hivatalos megjelenése az üzleti lakosztályok nélkülözhetetlen elemévé teszi.

DL MOON beltéri design vendéglátós szállodabútor szék a Dublino kínálatából

 

A semleges taupe színű modell a letisztult elegancia megtestesítője. Egyaránt felhasználható skandináv stílusú szobákba, modern környezetbe és romantikus miliőbe. Natúr színének köszönhetően nem túl tolakodó, mindenhez passzol, sőt, egyensúlyt teremt a szobában. A taupe színről korábban már értekeztünk egy bejegyzésben, érdemes azt is elolvasni.

A lime színű modell az egyedi szállodai szobák sokoldalú kiegészítője. Bohókás színvilága egyaránt remek választás az eklektikus, a retro, de akár a futurisztikus szobákba is. A tökéletesen eltalált lime árnyalat vidámmá teszi a légkört, ám közben ügyel arra, hogy az ízléses kereteken belül maradjon.  

A DL MOON designer modell darabjai most azonnal rendelhetőek raktárunkból, áruk pedig rendkívül kedvező: tavaszi akciónkban most 59€ helyett mindössze 49€-ért elérhetőek. Dobja fel szállodai szobáit exkluzív Dublino MOON székeinkkel!

Felkeltettük az érdeklődését? Nézzen körül design vendéglátós bútoraink között, vagy kérjen ajánlatot most!